Novice

Potrjuje se naš sum o kurupciji pri drugem tiru! Vpleten so vsi!

18.01.2018

DONIRAL CERARJU, ZDAJ DOBIVA GRADBENE POSLE CERARJEVE VLADE Toda danes se ta donacija že kaže kot sum korupcije, ki ga lahko, kot pravimo, "vidimo iz letala". Podjetje Euro-Asfalt je namreč pod Cerarjevo vlado postalo pomemben igralec na slovenskem gradbenem trgu. Ne samo da je dobilo projekt avtocestnega odseka Draženci-Gruškovje, zdaj dobiva tudi prve projekte pri drugem tiru, skupaj s Kolektorjem Koling, ki je v lasti Stojana Petriča, lastnika časopisne hiše Delo. Povedano drugače, bosanski tajkun Hames Ramić, ki je pred parlamentarnimi volitvami julija 2014 doniral denar bodočemu zmagovalcu volitev in bodočemu predsedniku vlade Miru Cerarju, zdaj dobiva ključne gradbene posle v državi, ki jih deli Cerarjeva vlada! Bi rekli: razmeroma lahko delo za NPU, Furs ali državno tožilstvo. vir: pozareport

preberi več

NEVEDNOST LJUDSTVA JE OPIJ OBLASTI: v Sloveniji lahko vlada kdorkoli – tako desni TELEBANI, kot levi TALIBANI ali obratno !

16.01.2018

NEVEDNOST LJUDSTVA JE OPIJ OBLASTI -  NACIONALNI ENERGETSKI KONCEPT JE UMAKNJEN V KARANTENO V Sloveniji lahko vlada kdorkoli – tako desni TELEBANI, kot levi TALIBANI ali obratno ! Prav neverjetno je kako se  slovenskim  medijem – ne levim ne desnim, fučka za javni interes. Pa tudi opozicijskim političnim strankam očitno “to dol visi”. Popolnoma nerazumno kratek rok, ki ga je predpisala vlada – od 1.12.2017 do 15.01.2018, za javno razpravo o Nacionalnem energetskem konceptu (NEK), ne briga nikogar. Mediji so postali PETA KOLONA OBLASTI. Niso četrta veja oblasti, ampak PETA KOLONA povsem nečesa drugega – medijskega  “pumpanja”  ljudstva z opijem nevednosti. NI VERA OPIJ ZA LJUDSTVO, kot je govoril MARX. NEVEDNOST(neinformiranost)  LJUDSTVA, JE OPIJ OBLASTI ! Tudi predsednik države se ne zgane. Pa Državni svet je tiho ! Inteligence – razen ideološke , nimamo. V ideologiji pa se vsi počutijo doma, kot v fuzbalu in rokometu. Medijska pozornost izgineva, dneve in tedne se izčrpava v  TV kvizih, kuharskih receptih, vinskih dosežkih in vrhunskih športnikih! Vlada je lahko izjemno zadovoljna, da ukinjanju razprave o NEK nihče ne nasprotuje. V družbi, kjer medijev tako rekoč ni, lahko vlada kdorkoli: desni TELEBANI ali levi TALIBANI ali obratno ! Dušebrižniki vseh slovenskih dežel - na  TV, v tisku in na internetu - združite in  zbudite se. Vaša brezskrbnost in pišmeuharstvo je opij oblasti, ki je postala sama sebi namen in je izgubila kompas, nam pa onemogoča pogled  v jutrišnji dan in v prihodnost.     Ljubljana 16.01.2018        Vili Kovačič, državljan K.

preberi več

Nova ignoranca vlade Mira Cerarja ob novem energetskem konceptu! Javna razprava je bila le figov list demokracije

15.01.2018

Miru Cerarju se neznansko mudi. Javna razprava o NEK - novem energetskem konceptu Slovenije, ki se je pričela 1.12.2017 se zaključuje danes, to je 15.01.208 ob polnoči. To je nezaslišano. Na poti v prepad vlada očitno hoče prehiteti samo sebe in se tako izogniti trčenju z realnostjo. Za prihodnost do leta 2030 in do leta 2050 si vzame Cerar javnost le za figov list demokracije ! POZIVAMO VLADO, DA PODALJŠA ROK JAVNE RAZPRAVE ZA 6 MESECEV oziroma do 15. septembra 2018. Prav tragikomično je, da si za dolgoročne projekte vzame vlada manj časa od drugih. Za 2 tir je bila javna razprava onemogočena – bila je še manj dni. VZORCI IZ TEŠ6 se ponavljajo. Bolj ko je projekt dolgoročen, bolj vlada skrajšuje roke za razpravo. To delajo samo norci ali ponorele vlade. MEDIJE, VSE POLITIČNE STRANKE in PREDSEDNIKA DRŽAVE pozivamo, da preko javnosti pozovejo vlado, da ustavi svoje ponorele konje in prvega med njimi - MIRA CERARJA, postavijo na realna tla ! DavkoPlacevalciSeNeDamo Vili Kovačič, državljan K.

preberi več

Vabilo na tiskovno konferenco: Državljan K. pred zaprtimi vrati – hočemo pošten in demokratičen referendum !!!

8.01.2018

Državljan K. pred zaprtimi vrati – hočemo pošten in demokratičen referendum !!! NA POTEZI JE USTAVNO SODIŠČE VABIM VAS na tiskovno konferenco v četrtek 11.01.2017 ob 11 h na Cankarjevi ¼ ZAHTEVAMO NOV, DEMOKRATIČEN IN POŠTEN REFERENDUM HKRATI Z VOLITVAMI V Državni zbor ali hkrati z lokalnimi volitvami. Zakaj smo Slovenci z vsem zadovoljni, tudi z vsakršnimi goljufijami in kriminalom ! Vili Kovačič in 48.222 podpisnikov referendumske zahteve   Več o tem: http://referendumdrugitir.si/post/343320/predlog-za-izlocitev-dveh-ustavnih-sodnikov-in-pobuda-za-oceno-ustavnosti  in javno sejo U S

preberi več

Čas je za spremembe ustave - predlog najnujnejših ustavnih sprememb

Demokracija na popravnem izpitu - potrebujemo nov plebiscit!

3. Kdaj bodo v Luki Koper morali začeti plačevati dodatno takso za pretovor s katero bomo delno odplačevali posojila?

2. Za koliko bo naložba v drugi tir povečala javni dolg države?

Odgovori dr. Duhovnika na vprašanja ga. Nataše Korajžija v Financah - prvič!

Tiskovna konferenca ob Referendumu o 2 TIRU in odločitvi Vrhovnega sodišča

Začenja se akcija za nadzor POŠTENOSTI REFERENDUMSKEGA REZULTATA.

Prošnja za IZJAVO V ODMEVIH V ŽIVO!