Članek

Oddaja Faktor na TV3

Faktor z Bojanom Požarjem o 2. Tiru. Gosta v oddaji sta bila dr. Jože Duhovnik in Ivan Simič
Objavljeno Mar 08, 2019

*P.P. Predlagam, da se obrneš osebno na g.Duhovnika (zasebno?) on bo tvoj sogovornik, če si bo to želel seveda. https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwi4oO7_gIDhAhXsqIsKHbGrAjEQFjADegQIARAB&url=http://stres.a.gape.org/VTA/Drugi_tir/index.htm&usg=AOvVaw0Rt0K-uKm8ey8bCpPLFN5M

test

test

#11 - variante Vlade so vedno aktualne vse ostalo je vzporedna demokracija :-(

PP

Dvomim, da bo taka veličina hotela komunicirati z mano. Saj zadeva je čisto preprosta: tu naj objavi zadnjo verzijo alternativne variante, kakršna leži na mizi EIB in jo bo lahko komentirala celotna vesoljna Slovenija. Če stoji za rešitvijo in misli, da je tehnično brezhibna, se nima česar bati. Dejstvo je, da izmed vseh možnih variant, ki se pojavljajo na spletu, ne vemo več, katera je sedaj aktualna.

PP

Jaz govorim o načrtu alternativne trase. To bi rad komentiral iz tehničnega vidika, če je res toliko boljša od uradne trase. Ker mislim, da je tu dr. Duhovnik zamolčal bistvene stvari. Politikantstvo me ne zanima.

*Prihaja Pomlad Evo samo za tebe "tabulšit! http://www.publishwall.si/pozareport/post/456372/kako-je-jure-leben-drzal-obljubo-in-zrihtal-drzavni-denar-za-agencijo-propiar-ker-se-je-pri-2-tiru-umaknila-futuri http://www.publishwall.si/referendumdrugitir/post/453780/dr-joze-duhovnik-pri-2-tiru-ni-glavni-problem-maketa-ampak-to-da-so-zamolcali-545-milijonov-stroskov I.t.d.

PP

Brskam, pa ne najdem. Tisto, kar si mi ti poslal pa je bulšit.

#5 - Malo pobrskaj. Ali ti je nekaj odgovorov premalo?

PP

Zanimivo, dr. Duhovnik se kar veselo oglaša na drugih portalih, le tu se ne upa. Že ve zakaj.

PP

Očitno se hudo bojite. Zdaj kar naenkrat ne bo več aktualna aletrnativna trasa, tako kot kar naenkrat ni bilo več aktualno Vilijevo slepo črevo. Zdaj je aktualen teroristični napad na most. Politikanti.

PP

Ja, zakaj ga pa ne objavite, da ga lahko komentiramo? Se česa bojite? Saj vam ne bo noben ukradel ideje. Za začetek mogoče podatek, koliko mostov bo na trasi, dolžina najdaljšega, višina najvišjega? Potem gremo lahko na tunele.

Ja, BREZ SKRBI ! Načrt alternativne trase je NARISAN, tako kot pravite in je že na mizi v EIB banki.

PP

Zanimivo, 30 Duhovnikovih strokovnjakov ne zna narisati natančnega načrta alternativne trase z vzdolžnim profilom.