Članek

V prepad hočejo potegniti vso SLO!

Korupcija na etični pogon. Samoovadba Mira Cerarja in njegovih! Od višine se jim je zvrtelo! Po Popoviču podkupili Maribor!

100 milijonov evrov vredna obljuba Mariborčanom, je višek korupcije. V vseh 25 letih samostojne Slovenije. Tako koruptivne in nesramne ponudbe še ni bilo.

Objavljeno Sep 10, 2017

100 milijonov evrov vredna obljuba Mariborčanom za »glasovanje DA« na REFERENDUMU za katerega je Cerar rekel, da do njega NE SME PRITI, je višek korupcije. V vseh 25 letih samostojne Slovenije. Tako koruptivne in nesramne ponudbe še ni bilo.

Skupne investicije države in mariborske občine bodo presegle 100 milijonov evrov, je bilo slišati ob srečanju ministra za infrastrukturo Petra Gašperšiča z mariborskim županom Andrejem Fištravcem. Toda infrastrukturni projekti v Mariboru so odvisni tudi od usode zakona o drugem tiru.

Berite sobotno izdajo VEČERA (9. septembra 2017) in videli boste kako DIREKTNO NESRAMNA zna biti KORUPCIJA na ETIČNI POGON.

Njihova usodna domišljavost je začetek konca njihovega napuha in začetek njihovega poraza v »Bitki pri drugem tiru«.

Vili Kovačič

DavkoPlaevalciSeNeDamo

Pripis:

PRVO VELIKO SOOČENJE ob referendumu 2017 bo v ponedeljek 11.09.207 na RTVSLO 1 ob 20 h

Informativni program Televizije Slovenija pripravlja prvo veliko soočenje pred referendumom o zakonu o drugem tiru v ponedeljek, 11. septembra. V oddaji bodo argumenta za in proti zakonu predstavili vsi tisti uradni organizatorji kampanje, ki so se prijavili skladno z javno objavljenimi pravili za izrabo programskega časa v času referendumske kampanje. Voditeljica soočenja je Vida Petrovčič.

ZAKAJ moramo na referendumu glasovati PROTI: