Članek

Zakaj moramo glasovati PROTI

Sodelujejo pri tem vsi, ki so za zakon glasovali tako, da so za 45 let predali lastnino Slovenije v roke neimenovanim!

Barabija se torej nadaljuje pod krinko preroških besed: Novim ne bomo pustili nič, vse bomo skrili v tujino za naše pristaše, novi pa naj ustvarijo za sebe, če jim bomo kaj pustili.

Objavljeno Aug 03, 2017

Zakaj moramo biti PROTI Zakonu o izgradnji, upravljanju in gospodarjenju z Drugim tirom?

6. del od 7. delov

V nadaljevanju je predstavljen 22.člen ki opredeljuje koncesijo za Luko Koper v zakonu, ki so ga poslanci SMC in Vlada Mira Cerarja podprli zato, da zagotovijo nadaljevanje KORUPCIJE, NESTROKOVNOST in da zagotavijo krajo 2,2 milijarde EUR.

b. Koncesija

22. člen (vsebina koncesijskega razmerja)

(4) odstavek

Koncesija za drugi tir se podeli za čas 45 let od sklenitve koncesijske pogodbe.

S tem členom, 4 odstavek vlad Mira Cerarja eno leto pred koncem mandata ob pisarju zakona g. Rajka Pirnata zagotavlja 45 letno koncesijo in dala za vrat vsem bodočim vladam, da bodo morale reševati zablojeno idejo »prve lopate«.

Neodgovorno, koruptivno, nestrokovno sodelujejo pri tem vsi, ki so za zakon glasovali ravnali z javnim denarjem tako, da so za 45 let predali lastnino Slovenije v roke neimenovanim, podkupljivim in tujim državam zato, da bodo bodoče vlade imele dolg na projektu, ki je malomarno, nestrokovno, hlapčevsko in koruptivno izveden. Na ta način se uresničujejo preroške beseda stare nomenklature izpred leta 1990. Mladim generacijam pa so obesili kamen za vrat in z lažmi, mamili in navidezno svobodno demokracijo igrajo labodji spev lumparij.

Barabija se torej nadaljuje pod krinko preroških besed: Novim ne bomo pustili nič, vse bomo skrili v tujino za naše pristaše, novi pa naj ustvarijo za sebe, če jim bomo kaj pustili.

Vlada mira Cerarja in poslanci SMC so samo zadnja epizoda zadnjih ostankov razprodaje slovenskega imetja, slovenske ustvarjalnosti podjetij z delavci, kmeti in uradniki, ki delajo za minimalne plače.

DavkoPlačevalciSeNeDamo gremo na referendum in bomo glasovali PROTI zakonu in ne pozabite tudi PROTI VLADI.

DOST 'MAMO

Vsi članki na temo ZAKAJ moramo na referendumu glasovati PROTI: