Naslov članka: Duhovnik-Doppelmayrjev čudežni predlog za drugi tir že stestiran v Disneylandu
Izjava g. Jožeta P. Damijana na njegovem blogu, 07.04. 2018

 

Poslano v komenatr na blogu dne: 09.04. 2018
Avtor prispevka: Andrej Čufer 
Tip pripombe: Neposredno nasprotno mnenje
 

Datum objave na Cenzura.si:  21. marec 2018 ob 14.40 uri

Cenzura.si bo v predvolilnem času objavljala zapise po posebnem režimu. Objavili bomo vse prispevke avtorjem, katerim medijske hiše ne bodo potrdile objave prispevka v 4 urah po prejetju na njihov elektronski naslov. 


 

Sedaj se vam ne bodo smejale samo osnovnošolke, ki berejo Potterja. Blagovna znamka Harry Potter je blagovna znamka Universal Studios in ne korporacije Disney, kot še vedno zmotno norčujete iz referenc na vašem blogu. 

Vam gre že kaj bolje znanje tehnologije gradnje predorov?

Opozoril bi vas na vašo izjavo 5:47 http://4d.rtvslo.si/arhiv/studio-city/174464113  kjer trdite, da so v Markovcu "uporabljali metodo TBM za gradnjo predora". Za to metodo je potreben vrtalni stroj TBM (tunnel boring machine). Ptri nas je bila tehnika uporabljena, kot je meni poznano prvič do sedaj pri gradnji elektrarne pri Soči. Takega stroja nisme zasledil nikoli v Markovcu. 

Ker se vam je "zareklo" ne more biti preslišano, niti se ne more oprostiti kot "lapsus linguae", to je "lapsus scientiam".

Koliko je človek plačan za stalno nepripravljenost za 2TDK, da trosi v medijih samo neznanje in se upa še podpisati Profesor? 

Da vidimo kako deluje vaša Blog Cenzura in posluh za kritične komentarje. 

Duhovnik-Doppelmayrjev čudežni predlog za drugi tir že stestiran v Disneylandu « DAMIJAN blog

Reblogged on WordPress.com