G . Jure Leben, Jani Moederndorfer in Simon Zajc med delovnim časom hodijo po Ljubljani in nadirajo ljudi, če se odločajo za podpis. Torej se poslanci in državni uslužbenci združujejo pri podpori koruptivnega in nepotrebnega zakona zgolj za svoj osebni interes. Podobno je ravnala poslanka SMC v Celju, kjer je vpila na državljane, in jih posiljevala z vprašanji, ki so izkazovali nepoznavanje, tako zakona, kot iz zakona razprodajo slovenske zemlje za 45 let. Povejmo jim, da so storili že dovolj hudega za slovenski narod in jim omogočimo druge zaposlitve. Z zbranimi podpisi proti že sprejetemu zakonu pokažimo poslancem, da je čas nadiranja državljanov, pretenj in blokad minil, zato naj počasi končujejo nezakonita dejanja.

Zaradi obrambe slovenskih davkoplačevalcev nadaljujmo in pospešeno zberimo čimprej, čim več podpisov z zahtevo za referendum Zakona o drugem tiru, ki je vrhunski zmazek pravne stroke. Stroka in ne šarlatani mora dobiti mesto v Sloveniji, ki ji pripada. Vlada razmetava z denarjem nas davkoplačevalcev, polni si razne skrivne račune. Z neresničnimi izjavami nas želi demotivirati pri zbiranju podpisov ali pa poslanci SMC-ja na naših stojnicah razgrajajo, vpijejo in motijo javni red in mir kot se je to že dogajalo v Ljubljani.

Slovenski mediji, finansirani z našim obveznim denarjem so po navodilih 10 PR uslužbencev po uredniških navodilih popolnoma zaprti za javni demokratični dialog. Novinarji naj spoznajo, da je zapiranje ali prirejanje vesti eno od prepoznanih kriminalnih dejanj že iz zgodovine. Z zbranimi podpisi proti že sprejetemu zakonu pokažimo poslancem, da je čas nadiranja državljanov, pretenj in blokad minil, zato naj počasi končujejo nezakonita dejanja.

.

NADALJUJMO Z ZBIRANJEM PODPISOV, DA POKAŽEMO DA NAM JE MAR ZA 2 MILIJARDI, KI JIH CERAR IN SMC ŽELIJO UKRASTI SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVLACEM

.

.