Članek

Car velikih besed brez učinka

Crnkovičev KORISTNI IDIOT Vili Kovačič, državljan K. je dosegel veliko !
Objavljeno May 16, 2018

Novi in novi komentarji me navdihujejo, da ne odneham. Marko Crnkovič je car velikih besed brez realnega učinka, razen z učinkom diskvalifikacije nasprotnika, tokrat državljana K. ! Marko me očitno napada zaradi jalovosti svojega lastnega početja. Lahko mu odgovorim le: kasno stiže Marko na Kosovo. In ne daj se Marko, veliko tem še čaka na obdelavo visoko intelektualnega duha, ki diši po šentlorjanščini , zato mu zaradi svoje jalovosti nikoli še dolgo ne bo zmanjkalo dela.

Hudo je če te zabodeta dve taki veličini kot sta Vesna in Marko. Ampak Marka Crnkoviča bom kmalu prebavil. Potolažiti ga moram – ne bom se pritožil zaradi vzroka, ki ga on navaja – to je zaradi zavajajočega referendumskega vprašanja, ampak iz 33 vzrokov iz prve pritožbe, ki jih bom osvežil, številčno zmanjšal in formuliral tako, da bodo všeč tudi ne-koristnemu ne-idiotu Marku Crnkoviču.

Marko Crnkovič je car velikih besed brez realnega učinka

Hudo narodu, ki ima tako inteligenco - zabite intelektualce, ki kot Vesna Godina in Kraljevič Marko, v zaščito korupcije pljuvajo po protestniku in kritiku, ki nastavlja brezglavi politiki zavore. To sem si zadal kot prioriteto že od TEŠ6 dalje. Očitno pa Marko uživa v samozadovoljevanju, ki poleg pomladanske nostalgije postaja, nov slepi rokav jalovega slovenskega intelektualizma. Tako kot okoljske organizacije nočejo, da bi bile uspešne - ne samo, da ne morejo biti uspešne, kajti če bi bile, bi sčasoma izgubile delo. Zato spreminjajo svet kot Marko tako, da se nič ne bo spremenilo. V peklu lucifer nima nobenega dela v kotlu kjer se cvrejo Slovenci, kajti čim eden glavo dvigne, ga drugi dol stlačijo.

Marko, vseeno hvala za kompliment, intelektualci ste očitno posebna vrsta ljudi, ki uživajo ob svojih neuspehih, zato ne pustijo drugih da bi uspeli. Posebej še pri vprašanjih sodstva in demokracije !!!

Hudo narodu, ki ima tako inteligenco - zabite intelektualce, ki kot Vesna Godina in Kraljevič Marko, v zaščito korupcije pljuvajo po protestniku in kritiku, ki nastavlja brezglavi politiki zavore.

Trditev, da sem dosegel veliko je Crnkovičeva, ne moja, kajti če bi jo izrekel jaz, bi bil tak citat deležen novega pljunka – samohvale.

Lep pozdrav v Maribor, kjer sem včeraj agitiral za volitve. Srečal sem samo enega »Crnkoviča«, drugi so me lepo obravnavali in me bodrili naj ne odneham. Čisto drugače, kot to počne Marko ob kotlu v katerem se Slovenci dol tlačijo. Ali po Cankarjevo: »Hlapčuj, da boš napojen in nasičen ter nič ne izprašuj, kdo ti je gospodar in kaj ti ukazuje!« In nič ne obupuj državljan K., če te Vesna in Marko dol tlačita ter pljujeta in zaničujeta.

Vili Kovačič, državljan K.

AD

Komentator, ki ni prebral nobenega Crnkovičevega članka – pa slovnic0 tudi ne oziroma je pri pouku slovenščin0 sedel na ušesih in se ni naučil uporabljati rodilnika (»nisem izgubljal svoj dragoceni čas«) –, sodi o intelektualčevem nivoju (in to pohvalno, primerjajoč ga s Cerarjevim) na podlagi odzivov ...

AD

Komentator, ki ni prebral nobenega Crnkovičevega članka – pa slovnic0 tudi ne oziroma je pri pouku slovenščin0 sedel na ušesih in se ni naučil pri zanikanju uporabljati rodilnika (»nisem izgubljal svoj dragoceni čas«) –, sodi o intelektualčevem nivoju (in to pohvalno, primerjajoč ga s Cerarjevim) na podlagi odzivov ...

V medijih sem bral, da je šel Marko Crnković v osebni stečaj, odpisano mu naj bi bilo okoli 30 000€. Domnevam, da so mu tisti, ki so mu finančni dolg odpustili pljuvanje v medijih in žaljenje antikoruptivnežev naročili, od tega človeka v življenju nisem prebral niti enega članka in me prav veseli, da z njim nisem izgubljal svoj dragoceni čas. Intelektualec pa tak na nivoju kakega Mira Cerarja.