Članek

Tiskovna konferenca

Tiskovna konferenca: KAM IN ZAKAJ JE iz vladnega projekta IZGINIL DVOJNI TIR
Objavljeno Feb 03, 2019

OBVESTILO in VABILO NA TISKOVNO KONFERENCO

z naslovom

KAM IN ZAKAJ JE iz vladnega projekta IZGINIL DVOJNI TIR

Predstavili bomo tudi odgovore na vprašanja

- zakaj vlada molči o okoljskih vprašanjih 2tira in

- njegovega ne-financiranja s strani EBRD in EIB

Na tiskovni konferenci bomo  podrobno predstavili

ALTERNATIVNI PROJEKT VZHODNE TRASE KOPER-KOZINA-DIVAČA

Avtorjev: dr. Jože Duhovnik g. Anton Gunde

Tiskovka bo v torek 05.02.2019 ob 11 h na Cankarjevi 11, prostor VSO  (nasproti Opera bara) 

Vaja s TEŠ 6 se bo ponovila na 2 Tiru.Tu bo šlo tudi preko trupel,če bo potrebno, samo zato,da se izbranci sistema napolnijo žepe. Njim se jebe za Slovence in Slovenijo. V tej mafijski državi se ne bo nič uredilo,dokler jih Slovenci ne sesujemo in izločimo iz sistema odločanja o prihodnosti Slovenije. Vodi nas navadna čreda človeških izrodkov,ki razume samo sebe , svoje žepe in svoj lažni prestiž. Vse tri veje oblasti v Sloveniji so medsebojno povezane bolj od pajkovih mrež. To gamad je potrebno deratizirati in iztrebiti.Vili -Vsaka čast,da se boriš.:)****

Pri toliko "strokovnjakih" se je težko odločiti! Zdaj čakam, da pridejo z novo idejo, vlaki na magnetni blazini! Tisti načrt z vlečno jeklenico je že aut!

AP

Zadeva je popolnoma zavožena. Tisti strici, ki iz ozadja vodijo projekt, skrbijo, da prihaja projekt v vse večjo časovno stisko in da v naglici ni časa za korekcijo neumnosti. Vse manj je časa, da bi s cenejšo in primernješo traso ujeli rok izgradnje. Končno pa so se investitorski strici iz ozadja odpovedali tudi priernejši alternativi, ki bi z zmanjšanjem računske hitrosti na 100 km/h omogočila izgradnjo dvotirnih predorov in s tem izpolnitvi vsaj ene javne obljube, namreč, da bo proga dvotirna in da bo obstoječa proga pod Dekani ukinjena. Tako kot kaže danes, proga pod Dekani ne bo uinjena in Dekančani se lahko obrišejo pod nos. Naj pa vedo: kdor laže tudi krade!