Članek

Izjava za javnost

Šarec se bo moral odločiti ali naj še sodeluje s HUDODELSKO ZDRUŽBO ali ne.

Dogajanje ni stvar SMC  iz prejšnjega mandata, kot pravi Šarec – dogajanje je stvar VERODOSTOJNOSTI vlade sedanjega mandata. Maketa je namreč le ena deset tisočinka  cene celotnega projekta. 

Objavljeno Feb 26, 2019

Željno čakam(o ) OVADBO zaradi KRIVE OVADBE s katero grozijo v SMC. Številke ne lažejo ! SAMO RESNICA NAS BO OSVOBODILA in NAROD bo spoznal KDO LAŽE. Šarec pa se bo moral odločiti ali naj še sodeluje s HUDODELSKO ZDRUŽBO ali ne. Hvala Janiju Moederndorferju za super idejo - OVADBO!
 

Problem pa je, da ljudje, ki zagovarjajo Investicijski program  vlade in njegove številke niti sami vanje ne verjamejo. Upam, da bodo postopki pred sodiščem stekli takoj. O vsem bo obveščena tudi E I B banka in EU OMBUDSMANKA. Zaradi velikega javnega interesa bomo  zahtevali  JAVNO OBRAVNAVO in zaslišanje PRIČ. To bo PROCES za RESNICO, PROTI NASILJU in AROGANCI OBLASTI. 

Dogajanje ni stvar SMC  iz prejšnjega mandata, kot pravi Šarec – dogajanje je stvar VERODOSTOJNOSTI vlade sedanjega mandata. Maketa je namreč le ena deset tisočinka  cene celotnega projekta. Očitek, da hočemo medijsko pozornost je upravičen, kajti RTVSLO je izredno sejo DZ – Komisije za nadzor javnih financ v celoti IGNORIRALA. Vsi pa vemo, da je medijska prisotnost pogoj za kakršnokoli učinkovito delo v javnosti. Zato ponovno zahtevamo sodelovanje v oddaji TARČA.

Referendum je bil – PROTI DVOJNI CENI ZA ENOJNI TIR. Dobili pa smo prav to – dvojno ceno za enojni tir. 

Ljudje na Primorskem  so ogorčeni ! 12.03.2019 ob 17 h bo v vasi Gabrovica,  tik pod viaduktom, OMIZJE s soočenjem na katerega vabimo predsednika vlade in ministrico A. Bratušek. Pa  mag. Leben in dr. Gašperšič ne smejo manjkati.

PAMETI JE ZMANJKALO, OSTANE NAM SAMO ŠE JAVNOST !!! 
 

Vili Kovačič – državljan K.

sopodpisnik ovadbe in pobudnik referenduma !

Ali je smiselno graditi štreko....? Staramo se pa nimamo niti domov za starejše, za paleativno oskrbo in celo na pokopališčih je stiska. S tisto milijardo in plus, bi si olajšali umik iz te mafijske močvare...