Članek

I Z J A V A pred SOOČENJEM

IZKRIVLJENA REFERENDUMSKA DEMOKRACIJA PO SLOVENSKO - Soočenje, ki to ne more biti – do kdaj še ?!
Objavljeno May 10, 2018

I Z J A V A pred SOOČENJEM
IZKRIVLJENA REFERENDUMSKA DEMOKRACIJA PO SLOVENSKO
Soočenje, ki to ne more biti – do kdaj še ?!
 
RTVSLO je 100 % imuna na pametne, normalne  in enostavno uresničljive predloge in je obsedena z domislicami kako kampanjo sterilizirati, UNIČITI. To ni nacionalna TV, to je nacionalna sramota ! In pri tem se celo izgovarjate na ZAKON.
 
Na novem soočenju bo nastopilo 26 govorcev, 10 za in 16 proti. Gre za skrajno načrtno (verjetno iz umskega laboratorija Nika Toša in njemu podobnih) naštudirano  disperzirano in dozirano  plasiranje stališč, da se ljudstvu zamegli um, da ljudje na koncu ne vedo kako glasovati, kajti ljudje vladni zakon enačijo z drugim tirom, kar je seveda produkt tudi propagande na RTVSLO. Takih vprašanj imam nešteto.
 
Protestiram proti takemu načinu soočenja in informiranja, ki ne bo nikakršno soočenje ! Soočenje 2:2 pa seveda ne tolerirate. Že zdavnaj sem poslal apel, da vodja kampanje  ZA in vodja kampanje PROTI izbereta 3 svoje sogovornike, ostali naj se samo predstavijo in jih  nato prestavite na tribuno.  Ponavljam: 3 predstavnike argumentov ZA in 3 predstavnike argumentov PROTI !!!
Spet pa vidim med  nastopajočimi državna podjetja, ki sploh ne bi smela sodelovati. Med njimi najbolj bode v oči državna -  za  gradbene tajkune ustanovljena fantomska družba - podjetje 2TDK, katere plačanci te vlade, za nič dela,  vlečejo plače po 6.000 evrov na mesec  in to  za pripravljalna dela za projekt, ki se zaradi suspenza zakona sploh ne bi smel izvajati, ampak oni to kar počno, veselo počno  vsem na očeh, kajti za RTVSLO je nespoštovanje zakonov postalo povsem sprejemljiv nacionalni šport, ki ga je treba, če ne podpirati pa vsaj tolerirati. O pogovorih z Madžarsko pa na RTVSLO molčite kot grob, seje v DZ na to temo pa so TAJNE. Boljših varuhov nima neumnost !!!  
 
Za povrh pa le še to: na Radiu Slovenija so za  ponovljeni referenduma  soočenja enostavno ukinili. Ne smejo in ne želijo vznemirjati bogaboječe ljudstvo. Seveda pa lahko objavljam oglase s ceno 5 – 8 evrov na sekundo.  To je slovenska realnost:  udobno skrita za nacional socialistični  javni interes skorumpirane  države , ki ji s takim soočenjem,  vsi na RTVSLO kot  glavni javni medij v državi, brez sramu držite štango.
 
Kot poveljnik ladje norcev, kot mene in moje somišljenike imenuje Stanka Prodnik iz Mladine odgovarjam s Francetom Prešernom: 
 
Sem videl čislati le to med nami, kar um slepí, z goljfijami, ležámi!«, de le petica da ime sloveče, de človek toliko velja, kar plača.

 

Vili Kovačič, državljan K.

 

Lepo se imejte do večernega soočenja in vnaprej se opravičite gledalcem za inovativni koncept izkrivljanja informacij. Ponavljam: boljših varuhov nima neumnost !    

https://youtu.be/0sB3Fjw3Uvc

Čas in kraj pogrešam (soočenja)