Članek

Odgovori

Nekaj odgovorov lažnivim kljukcem na internetu! Nimam za avtobus kot Serpentinšek – Marjan Šarec !
Objavljeno Mar 08, 2018

Za začetek: http://4d.rtvslo.si/arhiv/intervju-tv/174523869

Najprej - kdo me plača ?  Za referendum sem iz svojih osebnih prihrankov plačal 10.000 eurov, z donacijami na TRR pa sem nabral 700 evrov ! Plača me SPIZ in moji prihranki. To je odgovor na  očitke bolnega uma. Raje kot, da jemljem, včasih komu kaj dam in mu pomagam. Bolj ali manj pomoči potrebnim. Pomagam  pa predvsem demokraciji, ki je najbolj podhranjena DAMA v tej državi. Včasih pomagam kakemu novinarju na meji preživetja. Nimam pa toliko, da bi dajal v prazno in razmetaval. Nimam za avtobus kot Serpentinšek – Marjan Šarec !
 
Z Janezom Janšo še nikoli nisem sedel za isto mizo !  Me je pa hvala bogu (sicer malo pozno, podprl s podpisi). Zaradi tega mu izrekam in mu bom kadarkoli, še naprej izrekal zahvalo in priznanje.  Sem ga pa ostro kritiziral ob ustavnih spremembah leta 2013 in v članku SEKS na EKS – o pajdašenju poslancev v DZ  z Madžari. JJ nisem nič dolžan – raje je obratno, saj sem vztrajno protestiral proti zlorabi – zlo uporabi sodstva v politične namene. Zelo me je prizadelo krivo sojenje dr. Milku Noviču, Martinu Uherniku in Dragici Javševac. In zloraba forenzike in psihiatrije v sodstvu !


Na tistem  shodu z rdečo  zvezdo v režiji sovražkinje Svetlane Makarovič sem miril moje podpornike, da ne bi prišlo do fizičnega obračuna – za to me je prosila celo policija. Zvezda na pivu Heinekenu me nič ne moti, me pa moti v funkciji zatiranja, pobijanja in sovraštva, podobno kot muslimanski polmesec.
 
Moji tukaj izraženi nasprotniki, niso nasprotniki ampak fašisti, saj ne polemizirajo, ampak sejejo sovraštvo ali pa so  duševni lenuhi, ki uživajo v pravljicah za odrasle. Take pomilujem zaradi pomanjkanja  duha. Tudi Milana Kučana in izvotljenega Marjana Šarca, ki so  zanj demokracija – preferenčni glas, uvedba pokrajin in ukinitev Državnega sveta. On je velik analfabet – on je demokrat v Kučanovih plenicah. Kučan pa je preračunljiv profesionalni povzpetnež, ki pleza po hrbtih drugih (Kavčič, Kocbek, Janša), ki se je vedno slinili k pravim demokratom – Vaclavu Havlu, ki mu do spodnjih prstov na nogi ne seže. Moj zgled je antifašizem - TIGR in tigrovstvo, ki se ga  Milan K. Plavi  otepa kot hudič križa. 
 
Če zmagamo na volitvah Davkoplačevalci bom od JJ zahteval prednostno obravnavo v njegovi kliniki v Avstraliji. Bedakom  sejalcem sovraštva in bleferjem demokracije a la Šarec pa sporočam: vaš čas se izteka !
 
Izrojeni levičarji ne blefirajte s humanizmom in socialo – največja sociala je vladavina prava ! Enaki ne bomo nikoli, enakopravni smo lahko takoj. Hočem da bodo v DZ nastajale koalicije dobrih projektov ne zablodelih in podkupljenih strokovnjakov. Veliko sem jih srečal ob TEŠ-u 
 
Vojku Kogeju sem hvaležen da me je opozoril na napade in mi jih posredoval. Njim odgovarjam na kratko - nimam mnogo časa za norce in bedake. Veliko zdrave pameti želim vsem skupaj, predvsem pa orto levičarjem, ki ne priznavajo realnosti.  To ne more trajati v nedogled.


Vse vabim na Vrhovno sodišče 14.03.2018 ib 10 h – na javno obravnavo referendumskega spora.  Zanimivo bo – pride tudi Miro Cerar !!!
 


 
Viktor Kupljenik Vili Spelji se! Za koga pa zdaj delas in kdo te placa???


Rihard Benjamin Riko Štepec Janšev vojak pa čeprav to zanika6



Lukic Julia Seveda je janšev! Skupaj sta nesla 40.000 podpisov potrebnih za razpis referenduma o 2. tiru, bil je stalni inventar na shodih odbora2014 pred VS in sploh na vseh shodih v podporo janši. Lani je bil med tistimi, ki so prišli motiti koncert Svetlane Makarovič - Nosil bom rdečo zvezdo... Znan je po tem, da se grebe za zastonj kave.

Podpise smo nosili vsi na slikah. Shodi so bili proti zlorabi sodstva v politične namene. To se tiče nas vseh. Danes Janša jutri ti, pojutrišnjem mi vsi.Kmalu za tem so zaprli dr. Noviča., da o Dragici Javševac ne govorim.