Članek

Pritiski na US

OFENZIVA Emila Milana Pintarja(EMP) NA USTAVNO SODIŠČE – v bran slepega tira !
Objavljeno Jan 20, 2018
Emil Milan Pintar sicer ni kvalificirani udeleženec v postopku presoje poštenosti in ustavnosti referenduma pred US. Vlada in DZ sta napisala 15 + 9 = 24 strani ugovora. Ogromno truda vlagajo v to,  da bi dokazali, da črno ni črno, ampak snežno belo. 
Sicer pa zgoščeno povedano: V okrogli sobi  vlada išče kot, v katerem se želi  podelati tako, da ljudstvo tega ne bo  opazilo. 
Težka bo ! Dokler še veljajo zakoni fizike to pač ni izvedljivo. Celo v Sloveniji ne - odkar smo se odpovedali pregovoru: “okruglo pa na čošak”.
 
Morda pa je prav v tem vzrok altruizma Emila Milana Pintarja, ki  je prava  (čeprav ni pravna) oseba za kaj takega – je predsednik vlade v senci iz leta 1991. Star je več kot dvakrat toliko kot  trasa vladnega 2 tira. In spet želi biti v komunizmu med prvimi, v skladu z geslom: vsakemu po njegovih potrebah. Za to pa mu očitno ni problem  žrtvovati INTELEKT in ponižati razum.  
Emil Milan Pintar zato v imenu SINTEZE zagovarja ANTI-TEZO: da je dražje cenejše, da je daljši čas gradnje krajši čas in da bomo s tuneli pospešili  turizem, ne pa ga uničili. In ne nazadnje, da zamižimo pred norostjo: če je goljufija skrita  v zakon (2TDK) in dovolj velika, goljufije ni več. 
 
Za Ustavno Sodišče Emil Milan Pintar ne more biti  kredibilna oseba, ne le da ni udeleženec postopka, je v KONFLIKTU INTERESOV. V podjetju 2TDK je predsednik SVETA ZA  CIVILNI NADZOR, ki bo skrbel za to, da bo korupcijski denar 2TDK porabljen “racionalno”, komunistično – vsakomur po njegovih potrebah. Očitno že prehajamo v drugo fazo revolucije, ki jo zaznamuje delitev  po načelu vsakomur od “naših” po njegovih potrebah in Leninova teza o odmiranju buržoazne države – umiranja na obroke pri živem telesu državljanov!
 
Tudi brez dobička smo se  pripravljeni zoperstaviti tej HVALNICI NOROSTI  ! Morda pa bo Atila iz Ogrske vendarle naredil svoje. Obri in Huni so že pred vrati (glej današnje Delo), prišli bodo pred Turki !!! 

Hvala za informacije, ki ozaveščajo zapleteno stanje. REŽIMOVCI hočejo zadržati oblast, ne pa izpeljati kvalitetnih projektov. Kvalitetni pa so lahko samo preko resnega sodelovanja. Sem objavil na Pogovorih vstajnikov (1.800 članov) https://www.facebook.com/groups/252721411532356/permalink/1096665247137964/