Članek

Korupcija pri 2. tiru

Potrjuje se naš sum o kurupciji pri drugem tiru! Vpleten so vsi!
Objavljeno Jan 18, 2018

DONIRAL CERARJU, ZDAJ DOBIVA GRADBENE POSLE CERARJEVE VLADE

Toda danes se ta donacija že kaže kot sum korupcije, ki ga lahko, kot pravimo, "vidimo iz letala". Podjetje Euro-Asfalt je namreč pod Cerarjevo vlado postalo pomemben igralec na slovenskem gradbenem trgu. Ne samo da je dobilo projekt avtocestnega odseka Draženci-Gruškovje, zdaj dobiva tudi prve projekte pri drugem tiru, skupaj s Kolektorjem Koling, ki je v lasti Stojana Petriča, lastnika časopisne hiše Delo. Povedano drugače, bosanski tajkun Hames Ramić, ki je pred parlamentarnimi volitvami julija 2014 doniral denar bodočemu zmagovalcu volitev in bodočemu predsedniku vlade Miru Cerarju, zdaj dobiva ključne gradbene posle v državi, ki jih deli Cerarjeva vlada!
Bi rekli: razmeroma lahko delo za NPU, Furs ali državno tožilstvo.

https://youtu.be/IafwKxAgugU

https://youtu.be/yJzPdfGz01A Kitajci V "9h je 1.500" delavcev postavilo progo.... Z besedami :V "devetih" urah je ..... Poglejinsečudi

#3 saj se ni bilo potrebno podpisati.

Narobe Svet Kitajski delavci so znova pokazali neverjetno učinkovitost! Okoli 1.500 delavcev je preživelo le devet ur pri vzpostavitvi nove železniške proge za novo železniško postajo v provinci Fujian na jugu Kitajske. Video iz zraka prikazuje, kako so gradbinci povezali tri glavne železniške proge – železniška postaja Ganlong, Ganruilong in Zhanglong z novo Nanlong Railway. Postavili so tudi prometne signale in vrsto druge potrebne opreme. Dolžina proge je 246 kilometrov in je glavna prometna povezava med jugovzhodno in osrednjo Kitajsko.

Seveda sem zraven, na USTAVNEM SODIŠČU sem vložil pritožbo - "ker me ni zraven", BEDAK

Samo še eno odkritje manjka, da je tudi *Vili zraven. Potem se lahko, kar zakopljemo v pesek!

Za Mira Cerarja velja rek ; Saj ne ve- kaj dela !*