Članek

Neznanska hitrost z razlogom

Nova ignoranca vlade Mira Cerarja ob novem energetskem konceptu! Javna razprava je bila le figov list demokracije

Prav tragikomično je, da si za dolgoročne projekte vzame vlada manj časa od drugih. Za 2 tir je bila javna razprava onemogočena – bila je še manj dni. VZORCI IZ TEŠ6 se ponavljajo. Bolj ko je projekt dolgoročen, bolj vlada skrajšuje roke za razpravo.

Objavljeno Jan 15, 2018

Miru Cerarju se neznansko mudi. Javna razprava o NEK - novem energetskem konceptu Slovenije, ki se je pričela 1.12.2017 se zaključuje danes, to je 15.01.208 ob polnoči. To je nezaslišano. Na poti v prepad vlada očitno hoče prehiteti samo sebe in se tako izogniti trčenju z realnostjo.

Za prihodnost do leta 2030 in do leta 2050 si vzame Cerar javnost le za figov list demokracije !

POZIVAMO VLADO, DA PODALJŠA ROK JAVNE RAZPRAVE ZA 6 MESECEV oziroma do 15. septembra 2018. Prav tragikomično je, da si za dolgoročne projekte vzame vlada manj časa od drugih. Za 2 tir je bila javna razprava onemogočena – bila je še manj dni. VZORCI IZ TEŠ6 se ponavljajo. Bolj ko je projekt dolgoročen, bolj vlada skrajšuje roke za razpravo. To delajo samo norci ali ponorele vlade.

MEDIJE, VSE POLITIČNE STRANKE in PREDSEDNIKA DRŽAVE pozivamo, da preko javnosti pozovejo vlado, da ustavi svoje ponorele konje in prvega med njimi - MIRA CERARJA, postavijo na realna tla !

DavkoPlacevalciSeNeDamo

Vili Kovačič, državljan K.

Ne zna mislit,ne zna govorit,ne zna hodit in je totalno nesposoben dojet realno življenje.Je lažniv, podkupljiv in nesamostojen /etično moralni/ kljukec. Le kdo je to?