Članek

RTVSLO

Prošnja za IZJAVO V ODMEVIH V ŽIVO!
Objavljeno Dec 12, 2017
Spoštovani,
Kakšana je čakalna vrsta na RTVS-ODMEVI, ali smo vsi enaki ali so nekateri bolj !?
Edino zdravilo je javnost, pameti je že zmanjkalo !
Referendum o vladnem 2 tiru je še vedno aktualen.  166.000 volivcem, ki so glasovali proti zakonu, želim sporočiti, sklep Vrhovnega sodišča, ki stvari postavlja v drugo luč kot trdi vlada. Rezultat namreč ni bil dosežen v z ustavo usklajenimi zakonskimi pogoji  ZVRLI in ZVRK.To je ugotovilo Vrhovno sodišče RS.
 
Sam sem 24.09.2017  v Odmevih priznal, da smo referendum izgubili. Danes sem volivcem dolžan javno odgovoriti, da ga nismo, kajti boj zanj še traja ! To je obnenem naš boj za normalen DVOJNI TIR - ki bo zgrajen bistveno HITREJE, CENEJE in brez škode za ljudi in OKOLJE Zato ponovno naslavljam na vodstvo javne RTVSLO in ODMEVOV, da mi to omogoči !   Pripravljen sem se tudi soočiti z vladnim predstavnikom, najraje s predsednikom vlade ! Apeliram tudi na POPTV, Nova24TV in PLANETTV, da mi omogočijo isto !
 
Hvala in lep pozdrav !!! Vili Kovačič, državljan K. 
 
In še obvestilo: V torek 19.12.2017 ob 11h bo na Cankarjevi 1/4 - dvorana SSK, tiskovna  konferenca  o aktualnih dogodkih po odločbi V S in o nadaljevanju suspenza  zakona 2TDK.
 
Hvala za razumevanje in lep pozdrav !  
 
Vili Kovačič, državljan K. 
Tako samopašne in arogantne vlade še ni bilo. Dela se kot, da se ni zgodilo nič, čeprav je zakon o vladnem 2 tiru v SUSPENZU. Škodo, ki jo povzročajo, bodo po volitvah nosili sami. Ustanovljena bo tudi preiskovalna komisija za ugotavljanje politične odgovornosti Cerarja in Lebna.