Članek

Volitve 2017

Pojdimo volit! To kar je naredila POPTV se ne dogaja niti v Afriki, ko je iz TV soočenja izločila dva kandidata!
Objavljeno Oct 22, 2017

LJUDJE, POJDIMO NA VOLITVE - S TEM BOMO OTEŽILI GOLJUFIJO MEDIJSKO ZREŽIRANE VOLILNE ZMAGE ŽE V PRVEM KROGU

Goljufije se dogajajo povsod po svetu, vendar smo Slovenci v goljufijah rekorderji. Rekorderji zaradi naivnosti. Ker se goljufij ne zavedamo, ampak jih omogočamo se ponavljajo. Zaupanja že zdavnaj ni več – edino zdravilo je VISOKA VOLILNA UDELEŽBA in NADZOR.

Zato volivci POJDIMO VOLIT v čim večjem številu. In kdor lahko naj gre ob 19 h v kontrolo na volišče. Na vsakem volišču po štetju objavijo rezultate in jih nalepijo na oglasno desko. Državljani, pojdite po 19 uri na volišče in z mobitelom poslikajte objavo rezultata. Slike pošljite na telefon 040 203-524 ali na e-mail REFERENDUMDRUGITIR.SI

To kar je naredila POPTV se ne dogaja niti v Afriki, ko je iz TV soočenja izločila dva kandidata : Andreja Šiška in Suzano Laro Krause. Pred kratkim je v Keniji v Afriki vrhovno sodišče razveljavilo volitve predsednika države, pred letom dni je v Avstriji ustavno sodišče razveljavilo predsedniške volitve. Tudi v Sloveniji bo vložena pritožba na ustavno sodišče. Ampak slovensko Ustavno sodišče ne dosega nivoja Afrike. To je za enkrat za Slovenijo sanjski scenarij.

Tudi te volitve bodo poizkušali ponarediti, zato goljufijam, ki trajajo že25 let končno STOPIMO NA PRSTE !!!

Slovenija ne more biti Švica, dokler bodo ljudem vladali lažni preroki in bo ljudstvo odrinjeno od odločanja, dokler bo prvorazredna oblastna manjšina obvladovala drugorazredno ljudstvo. Narobe svet ! Državljani, storimo kaj, da se to prekne. POJDIMO NA VOLITVE in POJDIMO IZVAJAT NADZOR !

Ljubljana 22.10.2017 ob 12:30 Vili Kovačič, državljan K.