Članek

RTV-jevska REFERENDUM. DEMOKRACIJA

Vlada počne kar hoče in kar se ji zahoče. Žalost po 25 letih demokracije!!! In to po nalogu vrhunskega pravnika Cerarja!

Tako bodo neovirano izpeljali 45 letni ROP STOLETJA ! 25 + 45 = 70 !!! Blaž Babič je upravičeno ogorčeno zapisal kot je - zadeve se vlečejo iz enega referenduma v drugega.

Objavljeno Sep 18, 2017
REFERENDUMSKA DEMOKRACIJA PO RTV-jevsko, partijsko DOMAČE !!! 
Državna podjetja z več kot 25 % drž. lastništva ne bi smela sodelovati  v kampanji !!
Na RTV seveda NOČEJO BRATI ZAKONOV, čeprav imajo pravno službo že desetletja ! Vučkova DVK pa seveda ni za nič pristojna. Tipično. Slavku Bobovnik pa se seveda ne zdi vredno niti opozoriti na to kaj v zakonu v teh členih piše.
Zadevo sem že poslal RAČUNSKEMU SODIŠČU.   Ta kampanja je neregularna !  Odgovor Bobovnika v ODMEVIH  je zgolj prelaganje odgovornosti na NIKOGAR.  Je pa za nekaj dober – tako so gledalci, tisti ki ne gledajo prenosov in oglasov, vsaj izvedeli da REFERENDUM BO. Hvala za širokogrudnost, Slavko !
 
Vlada počne kar hoče in kar se ji zahoče. Žalost po 25 letih demokracije !!!  In to po nalogu “vrhunskega pravnika” , ki naj bi izšel iz civilne družbe ! Ter seveda s pomočjo – s kolaboracijo glavnih novinarjev ! Tako bodo neovirano izpeljali 45 letni ROP STOLETJA ! 25 + 45 = 70 !!!
Blaž Babič je upravičeno ogorčeno zapisal kot je - zadeve se vlečejo iz enega referenduma v drugega.
 
V kolikor se zadeve ne uredijo takoj bomo REFERENDUM BOJKOTIRALI.
 
 
SLEDILA BO PRITOŽBA NA USTAVNO SODIŠČE !!!

ZAKAJ moramo na referendumu glasovati PROTI: