Članek

Novi TEŠ6

POZIV MIRU CERARJU IN NJEGOVI EKIPI. Gospe in gospodje, ko boste zastavili svoje premoženje za projekt, vam bomo verjeli.

Znesek investicije v dvotirno progo, ki bo presegel 961 milijonov, naj vpišejo pod hipoteko z lastnim premoženjem. Dodaten pogoj: proga naj bo zgrajena v 4 letih!

Objavljeno Aug 29, 2017

POZIV MIRU CERARJU IN NJEGOVI EKIPI

 Svojo 110 odstotno  prepričanost oziroma vero,  da gre pri vladnem 2TDK za najodličnejši projekt in najbolj transparenten v zgodovini Slovenije ter za razvoj Slovenije zgodovinsko usoden projekt, naj Miro Cerar in člani njegove ekipe zagovornikov vladnega  zakona o 2 tiru, potrdijo v praksi. 

Zastavijo naj svoje premoženje za projekt ! Znesek investicije v dvotirno progo, ki bo presegel 961 milijonov, naj vpišejo pod hipoteko z lastnim premoženjem. Dodaten pogoj: proga naj bo zgrajena v 4 letih !

Če tega ne storijo so njihove krilatice zgolj cenena lažna propaganda.  Gospe in gospodje, ko boste zastavili svoje premoženje za projekt,  vam bomo verjeli. Zdaj gre zares, skrivanje za splošne fraze ne pride več v poštev.  

Čim bo Cerar z ekipo,  ki mu je asistirala na vlaku Divača – Koper  to storil, sem pripravljen pozvati ljudi naj na referendumu glasujejo ZA zakon  in ne PROTI, oziroma jih pozvati naj na dan referenduma ostanejo doma ali pa celo (če bi bilo to možno) umakniti referendum. To bi bil  nov triumf slovenske demokracije in zmaga legitimnosti nad surovo oblastno prisilo ! 

Naslovnikom tega poziva želim veliko poguma, sam pa od njih pričakujem  čimprejšnji javni odgovor.

 

Ljubljana 30.08.2017                    Vili Kovačič, državljan K.