Članek
POZIVAM JANEZA JANŠO, DA VLOŽI KANDIDATURO ZA PREDSEDNIKA DRŽAVE-čas je, da kandidirajo resni kandidati !
Objavljeno Aug 22, 2017
Spoštovani gospod Janez Janša,
 
predlagamo Vam, da najavite  kandidaturo za predsednika države. Ustrezno izjavo sem že dal na Planet TV. Kot velikega podpornika aktivnosti za zbiranje podpisov za referendum vas bomo DavkoPlacevalciSeNeDamo podprli.  Za mandatarja za Državnozborske volitve pa sami najavite dr. Anžeta Logarja, najbolj vidnega in izjemno uspešnega poslanca SDS. 
 
To je zmagovalna formula za poraz levice na teh volitvah – tako predsedniških kot državnozborskih. DavkoPlacevalciSeNeDamo  pa bomo pomagali, da do tega  v resnici pride. 
 
Ne zanašajte se samo na svoje kadre, ker velikokrat spijo na vaših lovorikah in pri tem celo omejujejo neodvisne zdravo misleče ljudi, ki prav tako kličejo po spremembah v državi. Kdor ni proti nam je z nami ste povedali že v Bovcu ! Zdaj pa je čas, da pride do spremembe na vrhu. Nimate kaj izgubiti ! Če v finalu  zmaga Pahor, pa ostanite mandatar še naprej. 
 
Mnogo nas je, ki hočemo da Slovenija zaživi na drugačnih – bistveno bolj demokratičnih temeljih, za razliko od sedanje balkanske staro režimske province in njene skorumpirane klientele . Abecede  demokracije kot je zapisana v Ustavi pa se sploh še dotaknili nismo.  
 
Ponavljam, najavite svojo kandidaturo za predsednika države in za mandatarja napovejte dr. Anžeta Logarja !
 
 
LP     Vili Kovačič,   državljan K.

Eh Vili, drž se raje referenduma. Če boš vsepovsod, potem ne bo nikjer nič. Pa še to. Si poslušal tale posnetek? Bi svojemu otroku kaj verjel, če bi ti jecljal toliko, kot je jecljal Janša pred KPK? https://www.youtube.com/watch?v=Z-JpznxOfeo

Vili kako ne moreš dojeti, da sta Kučan in Janša kor rit in srajca, obadva malteška viteza s tem, da je Ivan Janša Kučanov vajenec. Finance in več drugih medijev je objavilo novico, da Ivan Janša že več let iga golf s člani Kučanovega foruma 21. Oni so najtoplejši prijatelji. Po do sedaj videnem je Ivan Janša sovražnik ljudstva in pod njegovim predsedovanjem se ne bi nič spremenilo, vse bi ostalo isto, oziroma bi se še bolj poslabšalo. Tujcem bi prodal še vse preostale vodne vire.