Članek

Mobilni operaterji delajo po svoje

ZAKAJ SLOVENIJA NI ŠVICA - KER JE TURČIJA!!!

Nevladne organizacije so popolnoma odvisne od vlade! Zato se na veliko razmnožujejo in financirajo tisočere neumnosti – še nikoli v zgodovini Slovencev neumnost ni imela bolj rodovitnih tal in bolj zvestih čuvajev!

Objavljeno Aug 22, 2017
SPOROČILO IZ LJUBLJANSKEGA MOČVIRJA  
 
V SLOVENIJI JE VSAK POIZKUS KAKRŠNEKOLI AKTIVNOSTI izven OBLASTNE STRUKTURE v  kali ZATRT  ! To dejstvo do danes ni bilo jasno, šele zdaj smo prišli do tega razkritja. 
Operaterji mobilne telefonije niso gospodarski subjekti ampak zgolj zvesti hlapci  vladnega - Cerarjevega naročila  - da “tega referenduma ne sme biti” ! Ker oligarhu  M.C. to ni v celoti uspelo in so podpisi zbrani, mu zdaj zvesto sledijo  operaterji mobilne telefonije – nočejo skleniti pogodbe o SMS DONACIJAH po 5 evrov za financiranje REFERENDUMSKE KAMPANJE. 
Izjema je le T-2. 
Obenem si je vlada prisvojila 97.000 eur našega denarja za borbo proti nam. TO JE TURČIJA !!!
Tako pri nas delujeta svobodni trg in KONKURENCA. Filozofi, sociologi, pravniki in ekonomisti zbudite se, nehajte kvasiti neumnosti o spravi in spomeniku in  donirajte po 5 evrov za SPOMENIK PADLI DRŽAVI !  Z referendumom jo bomo pokopali in po njem morda začeli graditi temelj za NOVO, ki bo TEMEJILA NA REFERENDUMSKI DEMOKRACIJI ŠVICARSKEGA TIPA ! 
Za zdaj pa bodimo realni :   od propadle države ZAHTEVAJMO NEMOGOČE,to je, ne le da dovoli državljanom prispevati 5 evrov s položnico
 
ampak, da takoj zagotovi možnosti samo finaciranja civilne družbe. Nevladne organizacije so popolnoma odvisne od vlade ! Zato se na veliko razmnožujejo in financirajo tisočere neumnosti – še nikoli v zgodovini Slovencev neumnost ni imela bolj rodovitnih tal in bolj zvestih čuvajev ! Celo Ivan Cankar, mojster lepe besede,  bi POPIZDIL !
 
ZATO POSLANCE OPOZICIJE pod nujno POZIVAM, DA PREMIERU Miru Cerarju ta problem zastavijo kot POSLANSKO VPRAŠANJE PREDSEDNIKU VLADE NA prvi jesenski seji DZ !!! To  bo njihov  odličen prispevek k referendumski kampanji !
 
Vili Kovačič   Državljan K. – državljan DRŽAVE KI JE NI  oziroma je šla v K. ,

Miroslav ERDOGAN