Članek

Cenzura

RTVSLO, medij, ki ga plačujemo vsi Slovenci, Vili Kovačič te prosi za intervju

Javna RTVSLO je prva, ki je dolžna poskrbeti za široko in objektivno obveščenost o predmetu referendumskega vprašanja tako tistih, ki so za in tistih ki so proti. Dolžna pa je biti na strani resnice ne na strani laži in manipulacij ....

Objavljeno Jul 24, 2017
Spoštovani,
 
glede na mnoge dogodke, ki zadevajo referendum in aktualne zelo grobe kršitve demokracije in  enakih možnosti za vse,  bi želel na RTVSLO imeti aktualni intervju. To vam predlagam ne zaradi sebe, pač pa zaradi  48.222 podpisnikov in velikanske molčeče večine, ki je - tudi zaradi RTVSLO,  zelo slabo informirana in ne pozna bistva našega nasprotovanja zakonu o drugem tiru. Javna RTVSLO je prva, ki je dolžna poskrbeti za široko in objektivno obveščenost o predmetu referendumskega vprašanja tako tistih, ki so za in tistih ki so proti. Dolžna pa je biti na strani resnice ne na strani laži in manipulacij o  tem, da je referendum blokada razvoja Slovenije in da pomeni uničevanje oz. konec luke Koper.
 
Dosedanji naši nastopi v Odmevih ter posnetki izjav  ne morejo odtehtati potrebe po odgovorih na tovrstna in  številna vladna zavajanja z namenom povzročanja  zmede v glavah. Manipulacije premiera in ministrov  glede cene projekta ter izkrivljanj in prikrivanj okolje varstvenega problema, ki je posledica  v celoti zgrešene trase 2tira, pa ne dobijo ustreznega odgovora. Ponavlja se zgodba o TEŠ6, h kateri je žal tudi javna RTVSLO mnogo pripomogla. Ne ponavljajte prosim iste napake in istega škandaloznega odnosa do problema.
 
Iz teh razlogov prosim za intervju na RTVSLO ! 
 
Prosim za odgovor !            
    
Vili Kovačič         
DavkoPlacevalciSeNeDamo
Poslano na: 

Mojca.Pasek@rtvslo.si,
jadranka.rebernik@rtvslo.si,
ljerka.bizilj@rtvslo.si,
Veselic Bostjan <Bostjan.Veselic@rtvslo.si>,
Mozina Joze <Joze.Mozina@rtvslo.si>
slavko.bobovnik@rtvslo.si,
rosvita.pesek@rtvslo.si,
igor.bergant@rtvslo.si,