Članek
Vili Kovačič : KAKO PREMAGATI KARLA ERJAVCA. Erjavec ni fenomen nepremagljivosti, je fenomen izmuzljivosti.

Erjavec ni fenomen nepremagljivosti, je fenomen izmuzljivosti. Je človek za vse vlade, za vse režime, nenadomestljivi človek za vse koalicije. V resnici pa velika izguba za slovenske upokojence, ko upokojencem obljublja drobtine z bogatinove mize

Objavljeno May 28, 2018

Erjavec ni fenomen nepremagljivosti, je fenomen izmuzljivosti. Je človek za vse vlade, za vse režime, nenadomestljivi človek za vse koalicije. V resnici pa velika izguba za slovenske upokojence, ko upokojencem obljublja drobtine z bogatinove mize, pri milijardah pa namerno gleda stran in omogoča krajo drugim. Je tudi primer popuščanja Hrvatom, saj je s svojo samo navdušujočo jezikavostjo sprožil demontažo arbitražnega sporazuma. Ob vladnem 2 tiru pa je bil previdno tiho, saj si od vladnega zakona, ki korupcijo skriva v zakon, očitno tudi sam obeta dolgoročne koristi. Na srečo je ljudstvo to opazilo in je za zdaj preprečilo uveljavitev koruptivnega zakona in nadaljevanje projekta v najslabši vladni varianti !

Volitve 2018 bodo ljudska arbitraža o tovrstni politiki. Ljudje niso neumni, če so dobro informirani. Ljudstvu predlagam, da prepusti DESUS komu z najnižjo pokojnino, njemu samemu pa naj odvzame trajni mandat nekoga, ki je Slovence spravljal v smeh, Slovenke pa v jok. Davkoplačevalce pa v bes.

Karl Erjavec je skratka sinonim za pojav, ki se mu reče: politika ni kurba, kurbe so ljudje, ki jo naredijo slabo. Volivke in volivci pa smo krivi, če to omogočamo in celo nagrajujemo.

Erjavec je velik v besedah, majhen v dejanjih in neprekosljiv špekulant političnega preživetja. V Pahorjevi vladi, ki velja za najslabšo doslej, je bil tudi samo žrtvovani minister za odpadke, ki je kot klovn sebe nastavil za žrtev politične korupcije (politične stabilnosti) in sam postal odpadek. Nikoli pa se ni politično žrtvoval za upokojence, za realni dvig pokojnin. Po smrtonosnem objemu z Marjeto Kožuh Novak, pa je Karel izgubil še zadnji atom lastne identitete.

Drage volivke in volivci ! V normalni demokraciji domet Karla Erjavca ne bi bil velik, v današnji Sloveniji 2018 pa je »kaplja čez rob«. Zato napovedujem, da ga bo ljudstvo »odstopilo«.

Ljudje, ne bojte se tega pokazati. Edino v volilni kabini ste lahko svobodni, ker vas ne vidi nihče. Niti Karl vas ne more videti !

Vili Kovačič, državljan K.

Pripis: Jaz Erjavca prekašam tudi po letih, pripravljam se, da ga prekosim tudi v volilnih glasovih. Volivke in volivci obkrožite št 17 !

glede Erjavca se 100% strinjam, kaj pa bom obkrožila, pa vem sama :)