Članek

NEVEDNOST LJUDSTVA JE OPIJ OBLASTI

NEVEDNOST LJUDSTVA JE OPIJ OBLASTI: v Sloveniji lahko vlada kdorkoli – tako desni TELEBANI, kot levi TALIBANI ali obratno !
Objavljeno Jan 16, 2018

NEVEDNOST LJUDSTVA JE OPIJ OBLASTI -  NACIONALNI ENERGETSKI KONCEPT JE UMAKNJEN V KARANTENO

V Sloveniji lahko vlada kdorkoli – tako desni TELEBANI, kot levi TALIBANI ali obratno !

Prav neverjetno je kako se  slovenskim  medijem – ne levim ne desnim, fučka za javni interes. Pa tudi opozicijskim političnim strankam očitno “to dol visi”. Popolnoma nerazumno kratek rok, ki ga je predpisala vlada – od 1.12.2017 do 15.01.2018, za javno razpravo o Nacionalnem energetskem konceptu (NEK), ne briga nikogar. Mediji so postali PETA KOLONA OBLASTI. Niso četrta veja oblasti, ampak PETA KOLONA povsem nečesa drugega – medijskega  “pumpanja”  ljudstva z opijem nevednosti. NI VERA OPIJ ZA LJUDSTVO, kot je govoril MARX. NEVEDNOST(neinformiranost)  LJUDSTVA, JE OPIJ OBLASTI !

Tudi predsednik države se ne zgane. Pa Državni svet je tiho ! Inteligence – razen ideološke , nimamo. V ideologiji pa se vsi počutijo doma, kot v fuzbalu in rokometu.

Medijska pozornost izgineva, dneve in tedne se izčrpava v  TV kvizih, kuharskih receptih, vinskih dosežkih in vrhunskih športnikih! Vlada je lahko izjemno zadovoljna, da ukinjanju razprave o NEK nihče ne nasprotuje. V družbi, kjer medijev tako rekoč ni, lahko vlada kdorkoli: desni TELEBANI ali levi TALIBANI ali obratno !

Dušebrižniki vseh slovenskih dežel - na  TV, v tisku in na internetu - združite in  zbudite se. Vaša brezskrbnost in pišmeuharstvo je opij oblasti, ki je postala sama sebi namen in je izgubila kompas, nam pa onemogoča pogled  v jutrišnji dan in v prihodnost.  

 

Ljubljana 16.01.2018       

Vili Kovačič, državljan K.