Članek
Politična burleska koprsko-cerarjeve mineštre, zadnje dejanje. Popovič in Mišič, do kdaj bo Koper še trpel vajine mahinacije?
Objavljeno Sep 22, 2017

Kdor naredi ubožne poteze, zato da si rešuje položaj mora biti ali kameleon ali pa mahinator brez občutka vesti.

Koliko še prenesejo zavajanje koprskega dvojčka Popoviča in Gašper Mišiča?

Vse poti vodijo v prodajo Luke Koper tujcem, ki jo zagotavlja koprski dvojček Popovič / Gašper Mišič.

Vsak, ki bo nesedel takim spreobrnjencem, hkrati zagotavlja SMC-ju, da bodo tovornjaki šli na vlake od Kopra do Divače, potem pa spet na cesto.

To zagotavlja bivša policistka ga. Kozlovič z vso resnostjo in vnemo. 

Sami preberite in se čudite kakšna naveza se pojavlja v smrtnem krču. Popovič-Cerar - Kešeljevič - Mišič - Kozlovič, da to je Slovenija!

Načrt je naslednji! Blokada izgradnje tretjega pomola pod pretvezo blokade razvoja Ankarana tako, da se neke parcele takoj oddajo tujcem v najem, ki ga ni mogoče več odkupiti nazaj ali prekiniti pogodbo z najemodajalcem. 

To mora urediti Občina Koper tako, da Popovič skladno s slovensko zakonodajo uredi najemno pogodbo. Tako se posledično Luki prepreči razvoj. 

Ker Luka začne stagnirati se ugotovi, da je sedanji direktor g. Matič Nesposoben in zato Nadzorni svet ugotovi, da je potrebno zaradi nadaljnega razvoja zamenjati vodstvo. Ne morete verjeti, pred tem pa je treba še spremeniti - znižati stopnjo potrebne izobrazbe za predsednika uprave Luke Koper. 

In iz čarovniškega klobuka, kot čudežni deček skoči drugi veslač koprske mineštre GAŠPER-GAŠPER- MIŠIČ. 

DavkoPlačevalciSeNeDamo