Članek

RTVSLO brije norce iz gledalcev

Nocojšnji incident na koncu soočenja na RTVSLO1 povzročila oseba, ki ni član ekipe Vilija Kovačiča. Povabili so ga RTVjevci!

Ni jasno kako je prišlo do inscenirane provokacije, jasno pa je, da oseba, ki je incident storila ne pripada krogu požrtvovalnih zbirateljev podpisov. Nihče ga ne pozna in ne vem od kod prihaja.

Objavljeno Sep 22, 2017

Nocojšnji incident na koncu soočenja o 2 tiru na RTVSLO1 kaže na bedno stanje duha in velik strah Stranke SMCINCIDENT, KI JE HOTEL DISKREDITIRATI NASPROTNIKE ?

Nocojšnji incident na koncu soočenja o 2 tiru na RTVSLO1 kaže na bedno stanje duha in velik strah Stranke SMC - Stranke Mutavega Centra in njenih partnerjev v koaliciji, pred nedeljskim referendumskim izidom. Ni jasno kako je prišlo do inscenirane provokacije, jasno pa je, da oseba, ki je incident storila ne pripada krogu požrtvovalnih zbirateljev podpisov. Nihče ga ne pozna in ne vem od kod prihaja.

Soočenje je bilo zelo živo vendar ni prekoračilo tolerance ostre vendar na argumentih temelječe diskusije. Kdor je skuhal ta incident ni dosegel svojega namena. Incident se bo obrnil kot bumerang proti svojemu povzročitelju oziroma naročniku. Upam da naročnik ni bil Miro Cerar, ki je že takoj ob sprožitvi referendumske pobude v stilu oligarha grozil: »do tega referenduma ne sme priti«.

Vse se plača, vse se vrača, ljudstvo počasi pridobiva spomin in razum, kljub ekscesnim posameznikom - samoinciativnim in bolnim ljudem ali naročenim provokatorjem, ki opravljajo umazano delo za druge. 

Vili Kovačič, pobudnik referenduma