Članek

PROTI #2.TIR

Upor ljudstva v Ljubljani. Panoji na ljubljanski obvoznici.

Drugi tir nas bo po najbolj optimističnem scenariju stal poldrugo milijardo, kar je verjetno najbolj dragih 27.1 kilometrov proge, ki jih je svet kadarkoli videl.

Objavljeno Sep 21, 2017

Pred našimi očmi, dragi državljani, se pripravlja NAJVEČJA KRAJA 21. STOLETJA. Medtem ko policija in sodstvo zapirata kurje tatove, ki si ukradejo komaj dovolj, da preživijo, naša politična elita pripravlja najbolj pregrešno drag projekt: Tako imenovani drugi tir. 

Drugi tir nas bo po najbolj optimističnem scenariju stal poldrugo milijardo, kar je verjetno najbolj dragih 27.1 kilometrov proge, ki jih je svet kadarkoli videl. Sem pa sploh ne štejemo možnih bodočih aneksov, to je nabitih cen projekta tekom dela, ki bodo mastne žepe političnih elitnežev še dodatno nafilali. 



A LJUDSTVO JE REKLO DOVOLJ! Na nabiralnik pošte smo prejeli sporočilo zaskrbljenih državljanov. Povedali so, da medtem, ko si politična elita polni žepe, oni komaj preživijo iz meseca v mesec. Delajo 200 ur mesečno, da na koncu domov, lačnim otrokom in lačni družini prinesejo tistih nekaj 100 €. Politični elitneži, ki so s svojimi mastnimi prsti povezani v projekt 2. tira pa individualno poberejo med 500.000 € in 2.000.000 € koncesij, samo zato ker obstajajo in so na dovolj visoki poziciji, da njihov glas podpore NAJVEČJI KRAJI 21. STOLETJA NEKAJ POMENI.

Strokovna skupina (StrokSk) je postavila ugotovitev, da bo z vsemi aneksi projekt na koncu stal med 2,2 in 2,5 MILIJARDE EVROV. Torej govorimo o preplačilu med 1,4 - 1,7 milijarde, če pogledamo, da bi normalno podjetje projekt lahko speljalo za okoli 800 milijonov evrov. Če se malo poigramo s številkami ugotovimo, da bo med 1400 in 1700 političnih elitnežev dobilo koncesijo 1 milijon evrov, SAMO ZATO KER OBSTAJAJO.

DA, medtem ko vi s trdim delom služite recimo 5 € na uro, politična elita BREZ DELA služi milijonske koncesije v NAJVEČJI KRAJI DAVKOPLAČEVALSKEGA DENARJA V 21. STOLETJU.

Ampak ker se kot državljan zavedam, da je moč spremembe v mojih rokah, BOM 24.9.2017 na referendumu volil:

PROTI predragemu drugemu tiru.

PROTI milijonskim koncesijam političnih elitnežev
PROTI največji kraji 21. stoletja
PROTI mafijski zanki okoli vratu našega gospodarstva 
in končno 

PROTI NOVEMU STOLETJU KRAJ IN TERORIZIRANJA S STRANI ENIH IN ISTIH POLITIČNIH OBRAZOV, ki že 25 let ropajo našo ubogo domovino!!!

vir

https://www.facebook.com/Teritorialna-obramba-2015-891468577594549/