Članek

Dnevnik na RTVSLO

Spet hudo zavajanje na RTVSLO: demanti in zahteva za popravek - gre za zakon, ne za "drugi tir"

Dnevnikov izbor tedna na RTVSLO je bil hudo zavajanje, zato zahtevam osebno soočenje z dr. Mirom CERARJEM in dr. Jožeta Duhovnika z Juretom LEBNOM! 

Objavljeno Aug 16, 2017

Dnevnikov izbor tedna na RTVSLO je bil hudo zavajanje, zato zahtevam osebno soočenje z dr. Mirom CERARJEM in dr. Jožeta Duhovnika z Juretom LEBNOM! Finančna neenakost zaradi vladne uzurpacije 97.000 eurov pa sploh ni bila omenjena, čeprav je zaradi nje z moje strani vložena USTAVNA PRITOŽBA! In še:

1. Podpisi so bili zbrani s pomočjo parl. strank SDS, NSI, SLS ter GlasZaOtroke, stranke ReSet, Stranke Zeleni Slovenije in 24 drugih organizacij. Redukcija zbirateljev na SDS je čista diskreditacija!  Zakonu nasprotuje tudi zdr. levica.

2. Slepo črevo – zavoj proti Trstu – dolžina 2 x po 5 km tunela- čeprav je bil njegov zemljevid celo bežno prikazan, sploh NI BILO PROBLEMATIZIRANO!  Gre pa za največji problem tega projekta in VLADNE TRASE, kar pa se striktno  skriva pred javnostjo!

3. Optimizacija projekta se začne pri trasi ne pri normativih za izkop. Redukcija stroškov ob BUTALSKI TRASI, pa je SIZIFOVO DELO!

4. Vse trase so boljše od vladne: ZAHTEVAMO EVALUACIJO VSEH in izmed njih izbor NAJBOLJŠE. Dovolj je ropanja za izjemno drage rešitve, ki nikomur ne služijo – celo Italijanom ne več 

5. Zahtevamo 5B: Brez korupcije, Bistveno hitrejšo izgradnjo (2x), Bistveno cenejšo izgradnjo (3X) Brez uničevanja okolja, Brez dolgov za naše otroke in vnuke

Zakon je slab in koruptiven, zato je treba glasovati PROTI!

Zakon je slab in koruptiven, zato je treba glasovati PROTI!