PA ŠE TO !

Uredništvo Dela očitno ne more iz svoje kože. Razen molka in cenzure premore le še norčevanje iz pobudnikov referenduma za Zakon o drugem tiru.  Tiskovka bo zato posvečena delno tudi njim – novinarski hiši, ki se iz altruizma in »javne« koristi norčuje iz državljana K. in drugih nasprotnikov vladnega zakona, ki uzakonja korupcijo na dolgi rok, uničuje kraški gozd za več stoletij in neznano ceno projekta povišuje v nedogled in do neba.  

Za njih je "pozitivno" to, da čim manj ljudi pride na volišča in to za posebej zasoljeno ceno  3 milijone eur.  BOLJŠIH VARUHOV NIMA NEUMNOST. 

Sodnika Jaklič in Šorli razumeta demokracijo in javno korist, nasprotno od njiju pa jo ne razume uredništvo Dela, ali pač: hlapčuj in boš sit in napojen do konca svojih dni, dokler tudi – za njih, zaradi vladnega enojnega 2 tira ne bo zmanjkalo kruha in vina, tudi za nje. Zato Janezu Janši na tem mestu ponovno, brez ustavnopravne sodniške večine,  izrekam zahvalo, za podporo pri podpisih.

Bilo pa je več kot 30 skupin zbiralcev podpisov  različnih političnih usmeritev. Kljub nasprotovanju časopisa Delo smo jih zbrali več kot dovolj. Hvala vsem, tudi tistim, ki berejo anti-časopis Delo.

 

Lep pozdrav s Kraškega roba, jezni državljan K.

Vabilo na tiskovno konferenco

Najbolj obiskano