Članek
PROTESTNA IZJAVA – proti sedmim veličastnim lažnim intelektualcem!

Ker so te osebe hkrati medijski maziljenci osrednjih medijev, tistih ki nad našimi aktivnostmi bolj ali manj izvajajo cenzuro, jim protestno sporočamo: referendum je potreben prav zaradi tega kar zahtevajo oni, kajti oblast onemogoča vse variante, ..

Objavljeno Jul 15, 2017

»SEDEM VELIČASTNIH« – slovenskih kaviar intelektualcev, je slovenskemu narodu - URBI ET ORBI, s prižnice časopisa »Nedelo« razglasilo: referendum je nedopusten. Takole pravijo: »Referendum ni dopusten, mi stavimo na stroko«.

Ker so te osebe hkrati medijski maziljenci osrednjih medijev, tistih ki nad našimi aktivnostmi bolj ali manj izvajajo cenzuro, jim protestno sporočamo: referendum je potreben prav zaradi tega kar zahtevajo oni, kajti oblast je v primeru 2 tira, stroki brutalno onemogočila nastop tako, da nobene variante, razen vladne, v Sloveniji niso dovoljene.

Ker tega omenjeni ne vedo ali nočejo vedeti, sklepamo da »prečastiti« gospa in gospodje: Jure Petrovec očitno živijo v izoliranem paralelnem svetu namišljene vladne stroke, ki deluje v slogu »potemkinovih vasi« in propagandne retorike zmedenih piarovskih vladnih služb.

Več kot očitno je, da omenjeni že izvajajo referendumsko anti – kampanjo, za čim manjšo udeležbo volilvcev na referendumu.. Kot je rekel aktualni premier Miro Cerar, ki ne priznava svojega slepega tira, v Sloveniji prevladuje hinavščina. Hinavščina pa prevladuje v samem vrhu, saj bivši kritik oblasti in »vstajnik« Miro Cerar, ter kreator katastrofalne referendumske ureditve, hoče postati mali Napoleon, ki mu je v imenu etike v Sloveniji vse dovoljeno, tudi napad na referendum.

Prečastita gospa in gospodje »intelektualci«. V Sloveniji se tudi z vašo pomočjo državljanom slabo piše: Vaš drugi tir je slepi tir demokracije. Z referendumom, če bo uspešen, se bodo stvari vsaj malo normalizirale.

Vaše anti intelektualno nasprotovanje razumemo kot nedopusten poziv na abstinenco in bojkot. Narod ni butast, če je le dovolj informiran. Vi pa stavite prav na to - da je butasto in napačno informiran, in bo ostal doma !

Z zakonom korupcija ne izgine, postane zgolj legalna, nikoli pa legitimna in v korist državljanov. To skrivno igro moramo preprečiti - zaradi nas samih in zaradi bodočih rodov, ki jim hočejo naložiti novo dolgoročno velikansko finančno breme.

Ob tem pa »intelektualci« za lasten »priboljšek«, blatijo referendum. Ivan Cankar bi rekel, boljših varuhov nima neumnost. Tudi zaradi takih »intelektualcev« je referendum potreben.

Vili Kovačič, državljan K.

*Vili Ne se sekirati. Že to, da si razburkal to mlakužo je velik uspeh. Politiki bodo izginili iz prizorišča, raja bo pa plačala vse neumnosti in luksuze vladajočih, ne glede na politično barvo.

Prodane duše! :)*