Spoštovani!


Kljub represiji in pritiskom ter težkim okoliščinam je bilo do 14.06. zbranih več kot 34.600 podpisov! Gre za  to, da to državo osvobodimo pijavk in da  iz politike izločimo koristolovce. Izkoristimo ta zadnji košček demokratičnega pritiska, ki nam je po letu 2013 še ostal za to, da končno naredimo državo tako, da bo delala v korist državljanov in v kateri državljani ne bomo več živeli od obljub vladajoče politike.  

Za uspeh bomo potrebovali vsaj 42.000 prejetih glasov, ker jih strokovna služba v državnem zboru ponavadi 2.000 naknadno še izloči zaradi "napak", kot so nas podučili. Treba je računati še tudi na to, da se nekateri glasovi po poti tudi izgubijo. 

...

Potrebujemo vašo pomoč.  

...

Če se strinjate, da je treba ustaviti ponovno krajo slovenskega davkoplačevalca, vas prosimo da odidete na najbližjo upravno enoto ne glede na to, kje se nahajate. 

...

Z 19.05. smo pričeli z zbiranjem 40.000 podpisov za referendumsko zahtevo proti Zakonu o izgradnji, upravljanju in gospodarjenju z drugim tirom železniške proge 2tir, sprejet v DZ.

Izpolnjen obrazec si natisnite, izpolnite in odnesite na UE, ki vam ga bo potrdila. S seboj imejte osebni dokument.

---

Po potrditvi obrazca z žigom in podpisom uradnika, ga pošljite na naslov:

Vili Kovačič, Na Straški vrh 26, 1000 Ljubljana

ali na REFERENDUM DRUGI TIR, P.P. 122, 1000 Ljubljana

klikni na obrazec:

Slovenski

Madžarski

Italijanski