Unregistered Anonymus je komentiral/a na Sivina
00:25
Taja in ... je komentiral/a na SamoPogovor
00:01
Doris Bračika in Branko Gaber sta sedaj prijatelja.
21:54
Doris Bračika in Dežela Uskokov sta sedaj prijatelja.
21:54
21:41
Oseba Doris Bračika je začel/a spremljati Metlika, moje mesto
21:28
i k a je komentiral/a na SamoPogovor
21:19
Zim Zelen je komentiral/a na Kifelčar po 20 evrov
21:08
Oseba Taja in ... je delil/a objavo objavo: Nebesa
18:48
Taja in ... je objavil/a objavo Nebesa
18:48
SLS MOMB je objavil/a novo fotografijo
17:45
Referendum Drugi tir

Najbolj obiskano

Referendum drugi tir obrazec - Proti dvojni ceni za enojni ...

Z 19.05. začenjamo z zbiranjem 40.000 podpisov za referendumsko zahtevo proti Zakonu o izgradnji, upravljanju in gospodarjenju z drugim tirom železniške proge 2tir, sprejet v ...

Referendum drugi tir obrazec - Proti dvojni ceni za enojni ...

Z 19.05. začenjamo z zbiranjem 40.000 podpisov za referendumsko zahtevo proti Zakonu o izgradnji, upravljanju in gospodarjenju z drugim tirom železniške proge 2tir, sprejet v ...

Nismo proti projektu, vendar potrebujemo dva tira in ne ...

Boris Popovič: nismo proti projektu, vendar potrebujemo dva tira in ne enega ... Nekateri lobiji so ugotovili, da se da s tem projektom lepo zaslužiti. 

ZAKAJ SMO PROTI VLADNEMU »ZLATEMU TIRU«?

ZAKAJ SMO PROTI VLADNEMU »ZLATEMU TIRU«? PROTI SMO, ...

NAJNOVEJŠA VEST!

PODPISI za referendumsko pobudo za 2 TIR so verificirani in so VELJAVNI ! ZBIRANJE 40.000 PODPISOV na UE  se tako ZAČNE V PETEK 19.05.2017 ! lp  Vili Kovačič

Dr. Jože Duhovnik: norija državnih investicij za določena ...

Dr. Jože Duhovnik: norija državnih investicij za določena podjetja po dogovoru vnaprej, se mora ustaviti!

Zadnji komentarji

Prijatelji

Spoštovane poslanke in poslanci
 
Prosimo vas naj vaše današnje glasovanje ne bo rutinsko in po ločnici pozicija – opozicija, ampak po ločnici državotvornosti in zdravega razuma. Če boste zakon ponovno izglasovali se bo vsa referendumska kampanja, ki bo sledila taki odločitvi, osredotočila tudi na vas, ki boste na očeh javnosti glasovali po diktatu, ne pa v interesu davkoplačevalcev in v interesu lokalnega prebivalstva, ki ga vladni predlog povsem pušča vnemar.  V referendumski kampanji  bomo ponovili tudi vse druge vidike škodljivega zakona. Preberite si 9 točk zakaj smo proti.
 
Z referendumom mislimo resno. Javnost spremlja vaše in naše delo, mi bomo poskrbeli, da bo vaša odločitev izpostavljena javnosti.  Tudi poimensko skrivanje za glasovalni sumarni rezultat ne bo več mogoče.
 
In še en vidik želimo poudariti: namesto varčne in razumne alternativne rešitve se je vlada odločila za črpanje EU sredstev, kar pa je skrajno kratkovidno, ozko in egoistično, kajti s tem odvzemate sredstva slovenskim regijam in gospodarstvu za druge namene in druga področja. To je le en vidik, ki ga bomo izpostavili med referendumsko kampanjo po vsej Sloveniji.  Vse ostalo smo že napisali in bomo  stalno ponavljali. Mi vsekakor smo za dvojni drugi tir, nikakor pa ne za ZLATI TIR nekaterih – ENOJNI TIR  za DVOJNO CENO in z neskončno ignoranco do lokalnega prebivalstva, v korist gradbenih baronov, ki bodo slovensko državo in njene državljane izmozgali do konca. 
 
Spoštovane poslanke in poslanci: razmislite in odločite se v korist ljudi in Slovenije ! Kajti 2 tir kot je zdaj predlagan v zakonu, je kaplja čez rob ! Zaščitite lastni ugled in  glasujte po pameti, ne po diktatu. Dobro se vrača, slabo se plača !  Naj vas ne zaslepi slepota oblasti, razsvetli naj vas raz-umnost vesti.
 
Lep pozdrav              
Vili Kovačič
DavkoPlacevalciSeNeDamo
prvopodpisani pobudnik referenduma
 
Ljubljana 08.05.2017
Referendum Drugi tir
Referendum Drugi tir
Objavil/a 2017-05-08 18:15:49 (May 08, 2017)

ZADNJE OBJAVE

close_btn